Velkommen til

item (s)
0
Din indkøbskurv er tom.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Handelsbetingelser

Generelt

Vi tager forbehold for tryk, taste og slåfejl, desuden prisændringer og afgiftsændringer. Vi tager ligeledes forbehold overfor eventuelle udsolgte varer. Hvis ikke vi kan overholde vores leveringsfrist, så hører du fra os indenfor 48 timer.

Varer bestilt på Mipowear.dk leveres inden for 2 - 5 hverdag

Alle priser på Mipowear.dk er opgivet i Danske kroner inklusive 25 % dansk moms.

Betaling

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL)

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er afsendt fra Mipowear.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

På Mipowear.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:  Visa-Dankort, Visa-Electron  og  Mastercard. Ved henvendelse kan der også betales ved bankoverførsel.

Tekniske fejl

Vi tager forbehold overfor eventuelle tekniske fejl i udregning af priser samt gebyrer etc. Hvis en fejl i softwaren eller opsætningen af webshoppen udregner en forkert pris, er Mipowear ikke forpligtet til at levere til den oplyste pris. Hvis dette er tilfældet, vil vi kontakte kunden straks, og oplyse korrekt pris. Kunden er naturligvis velkommen til at annullere sin ordre efterfølgende.

Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare via Mipowear.dk, har du ret til at fortryde købet. Hvis du ønsker at returnere en vare til os, skal du kontakte os først. Du kan også returnere varen til os ved at nægte at modtage pakken når den leveres.

Omkostninger i forbindelse med returnering afholdes af dig som køber.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi. Du har 14 dages frist til returnering.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Reklamationsret

”Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.” - Ved reklamation skal du kontakte os først, for at aftale forløbet.