Velkommen til

item (s)
0
Din indkøbskurv er tom.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Om Mipowear:

Mipowear er en webshop, der sælger outdoor tøj og udstyr. Shoppen er startet i 2012 af ægteparret Hans Henrik og
Gurli Sørensen, som er hhv. ansat ved Nordjyllands Politi og flyverspecialist ved Flyvestation Ålborg.
− Forretningen ArmyWear eksisterede som butik i Svenstrup i 25 år og på nettet i 20 år. Da den lukkede, så vi  muligheden for at føre salget videre på nettet. Mipowear er det nye navn, vi sælger outdoor tøj under nu, siger  medindehaver, Hans Henrik Sørensen.

Outdoor tøj og udstyr, der anbefales af professionelle
Det rigtige outdoor tøj og udstyr er en fuldstændig essentiel del af din udrustning, når du færdes i barsk natur som fx  den grønlandske, afghanske eller i junglen. På Mipowear.dk køber du outdoor tøj, der står distancen i alle miljøer og  som anbefales af professionelle.
Det er outdoor tøj, som bukser, jakker, undertøj, støvler mv. – og udstyr som soveposer, rygsække, outdoor kogegrej, lygter og knive. For at nævne et udvalg er det outdoor tøj og udstyr fra brands som Arktis, aLoksak, Swiss Eye, Lundhags, Polartec, Montane, Fjellduken, Gerber, Jetboil, UfPro, Under Armour, Termo Original, Snugpak,  Stanley og Game Active.
− Vi ved, hvilket outdoor tøj og udstyr professionelle efterspørger. Det har vi lært gennem karrierer i politiet og  militæret. Det tætte samarbejde med den tidligere indehaver af ArmyWear, der primært solgte outdoor tøj  til professionelle soldater, gør også MipoWear til et sikkert valg, hvis du satser på ordentligt gear, siger Hans Henrik Sørensen.


Outdoor tøj og udstyr af bedste kvalitet til rimelige priser
Private har også gavn af Mipowear, hvad enten de køber outdoor tøj / udstyr til aktive ferier, sportsbegivenheder eller udflugter i naturen.
MipoWear satser på den bedste kvalitet af outdoor tøj og udstyr. De relativt billige priser bunder i et koncept, der prioriterer salg af mange enheder til en lavere pris fremfor få, der således bliver dyrere.
MipoWear er kendt for en fremragende service. Det udtrykker sig i tilfredse kunder, der kommer igen for at købe outdoor tøj og udstyr - og ikke mindst i en formidabel score på Truspilot.
Tjek Mipowear outdoor tøj og udstyr via menuerne ovenfor.